Consilier debutant – Primăria Comunei CordăreniConsilier debutant

Primăria Comunei Cordăreni

28 iunie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Cordăreni, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, gradul debutant, la Compartimentul Cadastru şi Agricultură.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare, respectiv studii superioară, finalizate cu diplomă de licenţă, în specialitatea: agricultură, cadastru;
  • deplasări frecvente în afara localităţii;
  • disponibilitate pentru lucru în program prelungit în anumite condiţii;
  • deplasări în teren.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 iulie 2017, ora 11.00: proba scrisă;
  • 31 iulie 2017, ora 11.00: proba interviu

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Cordăreni, Județul Botoșani, telefon 0231/624.120.

Apply for this Job