Consilier debutant (2 posturi) – Primăria Comunei Corbii MariConsilier debutant (2 posturi)

Primăria Comunei Corbii Mari

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Corbii Mari, Judeţul Dîmboviţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, astfel:

  1. consilier, clasa I, gradul profesional debutant, Compartimentul autoritate tutelară asistenţă socială;
  2. consilier, clasa I, gradul profesional debutant, Compartimentul relaţii cu publicul.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • consilier, clasa I, gradul profesional debutant:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul – ştiinţe sociale (ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, sociologie, psihologie şi ştiinţe comportamentale).
  • consilier, clasa I, gradul profesional debutant:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul – ştiinţe sociale (ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, ştiinţe politice, sociologie, psihologie şi ştiinţe comportamentale, management).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 august 2017, ora 12/10:00: proba scrisă;
  • 18 august 2017, ora 12/10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Corbii Mari, Judeţul Dîmboviţa, str. Primăriei nr. 6, telefon: 0245/716.191.

Apply for this Job