Consilier debutant – Primăria Comunei Blândeşti, judeţul BotoșaniConsilier debutant

Primăria Comunei Blândeşti, judeţul Botoșani

16 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Blândeşti, judeţul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant, Compartiment Fond funciar, adastru şi agricultură.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul cadastru, geodezie;
  • cunoştinţe PC;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu sunt condiţii de vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 21 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Blândeşti, cu sediul în satul Blândeşti, judeţul Botoşani, telefon 0231/573.355.

Apply for this Job