Consilier debutant – Primăria Comunei Blândeşti, judeţul BotoșaniConsilier debutant

Primăria Comunei Blândeşti, judeţul Botoșani

9 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Blândeşti, judeţul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant, Compartimentul Fond Funciar.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agronomie;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu se cere.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 12 iunie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Blândeşti, cu sediul în satul Blândeşti, judeţul Botoşani, telefon 0231/573.355.

Apply for this Job