Consilier debutant – Primăria Comunei Blăgeşti, Judeţul BacăuConsilier debutant

Primăria Comunei Blăgeşti, Judeţul Bacău

10 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Blăgeşti, Judeţul Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant,din cadrul Compartimentului Registru Agricol şi Cadastru.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, permis de conducere categoria B, atestat pentru executarea activităţilor de pază a obiectivelor, bunurilor, valorilor şi proiecţia persoanelor de inspectoratul de poliţie judeţean în raza căruia persoana îşi are domiciliul sau reşedinţa sau dovada înscrierii la cursurile de calificare profesională de agent de securitate, nu se solicită vechime în specialitatea studiilor

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 ianuarie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 16 ianuarie 2019, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Blăgeşti, str. Primăriei nr. 516, Judeţul Bacău, telefon 0234/268.010, interior 205.

Apply for this Job