Consilier debutant – Primăria Comuna Săcălăşeni, judeţul MaramureşConsilier debutant

Primăria Comuna Săcălăşeni, judeţul Maramureş

18 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comuna Săcălăşeni, judeţul Maramureş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului Asistenţă Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistenţă socială.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 22 noiembrie 2018: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Comunei Săcălăşeni, localitatea Săcălăşeni, Str. Unirii nr. 87, Judeţul Maramureş, telefon 0262.289.333, e-mail primaria_sacalaseni@yahoo.com.

Apply for this Job