Consilier debutant – Ministerul Fondurilor Europene din BucureștiConsilier debutant

Ministerul Fondurilor Europene din București

10 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Ministerul Fondurilor Europene, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Direcția gestionare program, evaluare și contractare proiecte, Serviciul asistență tehnică și gestionare proiecte.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă,
  • curs de specializare în domeniul proiectelor cu finanțare europeană sau în domeniul management de proiect, dovedit cu diplomă/atestat/certificat emis în condițiile legii,
  • cunoștințe de operare PC nivel bază,
  • cunoașterea limbii engleze nivel bază,
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul Ministerului Fondurilor Europene din București, din București, șos. București-Ploiești nr. 1-1B, clădirea BASP Victoria, sectorul 1, telefon 0372.838.681.

Apply for this Job