Consilier debutant – Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea InformaţionalăConsilier debutant

Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională organizează concurs de recre pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, din cadrul din cadrul Biroului Piaţa Unică Digitală, de consilier, clsa I, grad profesional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă din domeniul fundamental de ierarhizare al ştiinţelor sociale sau ştiinţelor inginereşti sau ştiinţelor umaniste şi arte sau matematică şi ştiinţe ale naturii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2017, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Detalii privind bibliografia de concurs se pot obţine de la Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională cu sediul în Bucureşti, Bulevardul Libertăţii nr. 14, sectorul 5, telefon: 021.313.55.35.

Apply for this Job