Consilier debutant – Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară, BucureştiConsilier debutant

Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară, Bucureşti

12 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară, organizează concurs de recrutre pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuţie, vacante, de Consilier, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Serviciului Epidemiologie şi Sănătate Publică Veterinară.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental: științe biologice și biomedicale, ramura de știință: medicină veterinară; specializarea – medicină veterinară;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 15 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 21 mai 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Informaţii suplimentare se pot afla de la Biroul Resurse Umane, la Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară, cu sediul în Bucureşti, str. Câmpul Moşilor nr. 5, sectorul 2, sau prin telefon 021.252.46.51.

Apply for this Job