Consilier debutant – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor IlfovConsilier debutant

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Ilfov

4 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Ilfov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Catagrafie, Autorizare, Înregistrare TRACES și Gestiunea Activității de Import Export.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină veterinară.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 aprilie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 08 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor llfov, Bucureşti, bd. Ion lonescu de la Brad nr. 8, sectorul 1, telefon 021/269.33.09, interior 112.

descarca: Concurs-functie-de-executie-vacanta-DSVSA-IF-08.05.2019.pdf 362KB PDF

Apply for this Job