Consilier debutant – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor HunedoaraConsilier debutant

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara

18 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Comunicare, Registratură-Arhivă din Serviciul Economic și Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, sau echivalentă, în domeniul științe juridice, drept.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obține la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara din Deva, Str. 22 Decembrie nr. 226 și la telefon: 0254/22.11.45.

Apply for this Job