Consilier debutant – Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor BacăuConsilier debutant

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bacău

19 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a  funcţiei publice de execuţie, vacante de consilier, clasa I, gradul debutant în cadrul Circumscripţiilor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor oficiale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, în domeniul fundamental ştiinţe biologice şi biomedicale, ramura de ştiinţă medicină veterinară, specializarea medicină veterinară.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 decembrie 2018, ora 10.30: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bacău, din str. Bucovinei, nr. 21, telefon: 0234/586.233.

Apply for this Job