Consilier debutant – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor ArgeşConsilier debutant

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş

19 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Laborator Sanitar – Veterinar şi pentru Siguranţa Alimentelor – Biroul Sănătate Animală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul biologie, specializarea biologie.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Informaţii suplimentare privind bibliografia şi tematica de concurs se pot obţine la sediul D.S.V.S.A. Argeş, Calea Câmpulung, nr. 4, telefon 0248.211.199.

Apply for this Job