Consilier debutant – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană VranceaConsilier debutant

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Vrancea

9 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Vrancea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului implementarea politicilor şi strategiilor în agricultură.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală;
  • fără vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 noiembrie 2018, ora 12:00: proba scrisă;
  • 15 noiembrie 2018, ora 12:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Vrancea, cu sediul în Focşani, str. Republicii nr. 5, judeţul Vrancea, telefon: 0237/222.593.

Apply for this Job