Consilier debutant – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană VâlceaConsilier debutant

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Vâlcea

23 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului implementarea politicilor și strategiilor în agricultură.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respective studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Științe economice sau Științe juridice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 iunie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 24 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, str. Oituz nr. 7, telefon 0250.739.920.

Apply for this Job