Consilier debutant – Direcția pentru Agricultură Județeană IașiConsilier debutant

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași

24 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași organizează concurs de execuție pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Implementarea Politicilor și Strategiilor din Industria Alimentară și de Promovare a Scemelor de Calitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în conformitate cu nomenclatoarele domeniilor și specializărilor din învățământul universitar absolvit – domeniul agricultură (ing. agromon, ing. horticultor, ing. ind. alimentară, inginerie economică în agricultură);
  • cunoștințe de operare PC: nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 aprilie 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • 26 aprilie 2017, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției pentru Agricultură Judeteană Iași, cu sediul în Iaşi, Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 47-49, județul Iali, telefon 0232/255.957, fax 0232/211.012.

Apply for this Job