Consilier debutant – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană BuzăuConsilier debutant

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Buzău

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Buzău organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice vacante, de consilier grad profesional debutant din cadrul Compartimentului asistenţă tehnică zonală şi RICA.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul; ingineria resurselor vegetale şi animale.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 04 septembrie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Buzău, telefon/fax 0238/412.807.

Apply for this Job