Consilier debutant – Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor AradConsilier debutant

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad

23 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentai Relații Publice și Secretariat.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 iunie 2018, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 24 iunie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Arad, Compartimentul Resurse Umane şi Pregătire Profesională, şi la numărul de telefon 0257.284.315, e-mail djep_arad_ru@yahoo.com.

Apply for this Job