Consilier debutant – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3Consilier debutant

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3

16 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional debutant – Serviciul Strategii, Programe și Proiecte.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 aprilie 2017: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 18 aprilie 2017: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul la Directiei Generale de Asistenta Socială și Protecția Copilului Sector 3 din str. Parfumului nr. 2-4, sector 3, sector 3, București sau la numarul de telefon 0730/013.862.

Apply for this Job