Consilier debutant – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului PrahovaConsilier debutant

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier I debutant – clasa salarizare baza 24, la Serviciul Strategii, Programe, Monitorizare. Analiza Statistică a Activităţilor SPAS.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată în domeniul ştiinţelor sociale, specializarea sociologie, absolvite cu diplomă de licenţă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 august 2017: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 22 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 august 2017: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova din Ploiești, șos. Vestului nr. 14-16, telefon 0244/586.100.

Apply for this Job