Consilier debutant – Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului BotoşaniConsilier debutant

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani

5 septembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Avize/Autorizări.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe administrative, științe juridice juridice sau economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 septembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 09 octombrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 11 octombrie 2018, ora 13:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani, str. Colonel Victor Tomoroveanu, nr. 1, Județul Botoșani, telefon 0231/513.525.

Apply for this Job