Consilier debutant – Agenţia Naţională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K. Constantinescu” din Balotești, Județul IlfovConsilier debutant

Agenţia Naţională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K. Constantinescu” din Balotești, Județul Ilfov

2 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Naţională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K. Constantinescu” din Balotești, Județul Ilfov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul de Inspecție în Zootehnie.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul zootehnie.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale pentru Zootehnie „Prof. dr. G.K. Constantinescu”, șos București Ploiești km 18,2, Balotești, Județul Ilfov  sau la telefon: 021/350.10.21.

descarca: 20181102-ANZ-organiz-concurs-de-recrutare-pt-ocuparea-functiei-publice-de-executie-vacanta-de-consilier-debutant.pdf 1.23MB PDF

Apply for this Job