Consilier debutant – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Judeţean SuceavaConsilier debutant

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Suceava

26 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Centrul Local Gura Humorului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în științe inginerești sau științe sociale;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: fără.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 aprilie 2019, ora 16:30: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 08 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Judeţean Suceava al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Suceava, din Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 3, Municipiul Suceava, telefon 0230/511.047, 0230/511.048.

Apply for this Job