Consilier debutant – Agenţia de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean OltConsilier debutant

Agenţia de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Olt

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Economic, Recuperare Debite si Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice/ ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: fără.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 iulie 2017: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 07 august 2017, ora 09:00: proba scrisă;
  • 09 august 2017, ora 09:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Olt, din Slatina, Str. Arcului nr. 20, telefon 0249/411.244.

Apply for this Job