Consilier debutant – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Judeţean NeamțConsilier debutant

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Neamț

16 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant, la Centrul Local Bicaz din cadrul Centrului Judeţean Neamţ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă ştiinţe inginereşti/ştiinţe sociale/ştiinţe umaniste şi arte/matematica şi ştiinţe ale naturii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu este necesară.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 aprilie 2019, ora 16:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 09 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Neamţ, cu sediul în Piatra-Neamţ, str. Mihai Eminescu nr. 26B, telefon 0735.886.445, e-mail resurseumane.neamt@apia.org.ro

Apply for this Job