Consilier debutant – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean DoljConsilier debutant

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Dolj

4 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Centrului Local Melinești.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: -.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 februarie 2019, ora 17.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 18 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Dolj, din Craiova, bd. Nicolae Titulescu nr. 22, telefon 0251.595.395, e-mail resurseumane.dolj@apia.org.

Apply for this Job