Consilier debutant – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean DâmbovițaConsilier debutant

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Dâmbovița

5 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Dâmbovița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional debutant în cadrul Centrului Local Titu.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în științe inginerești sau științe economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 martie 2019, ora 17.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 18 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Dâmbovița din Târgoviște, bd. I.C. Brătianu nr. 36, Județul Dâmbovița, telefon 0245/216.482.

descarca: Anunt_concurs_APIA_Dambovita_Centrul_Local_Titu.pdf 310KB PDF

Apply for this Job