Consilier debutant – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean BuzăuConsilier debutant

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Buzău

2 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Buzău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacante, de consilier, grad profesional debutant, la Centrul Local Pătârlagele.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Centrului Judeţean Buzău, cu sediul în Buzău, Şoseaua Spătarului nr. 7, telefon 0238/715.240, e-mail cristina.leu@apia.org.ro.

Apply for this Job