Consilier debutant – Primăria Oraşului Ianca, județul BrăilaConsilier debutant

Primăria Oraşului Ianca, județul Brăila

27 aprilie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Ianca, județul Brăila, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Serviciului de Urbanism, Cadastru, Contracte, şi Valorificarea Patrimoniului, RECL.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţa sau echivalentă cu specializare în domeniul urbanism, construcţii sau cadastru şi amenajarea teritoriului.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 mai 2018, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 29 mai 2018, ora 09:00: proba scrisă;
  • 31 mai 2018, ora 09:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Oraşului Ianca, județul Brăila, telefon 0239/668.178.

Apply for this Job