Consilier debutant – Primăria Comunei Valea Crişului, Judeţul CovasnaConsilier debutant

Primăria Comunei Valea Crişului, Judeţul Covasna

2 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Valea Crişului, Judeţul Covasna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, grad profesional debutant – Compartiment de autoritate tutelară şi asistenţă socială din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Valea Crişului, judeţul Covasna.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramurile de ştiinţă; ştiinţe administrative, ştiinţe ale comunicării sau ştiinţe juridice.
  • nu se solicită vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 07 decembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Valea Crişului, str. Principală, nr. 136, Judeţul Covasna, telefon: 0267/374.541.

Apply for this Job