Consilier debutant – Primăria Comunei Cislău, Județul Buzău



Consilier debutant

Primăria Comunei Cislău, Județul Buzău

24 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Cislău, Județul Buzău organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier juridic debutant, clasa I, din cadrul Compartimentului juridic şi resurse umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniu juridic;
  • cunoştinţe PC – dovedite în baza unor documente care să ateste deţinerea competenţelor specifce.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 27 septembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Cislău, Județul Buzău, telefon: 0238/501.580.

Apply for this Job