Consilier debutant – Primăria Comunei Budeşti, judeţul VâlceaConsilier debutant

Primăria Comunei Budeşti, judeţul Vâlcea

14 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Budeşti, judeţul Vâlcea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Fond Funciar şi Agricultură.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii de specialitate: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializările cadastru, măsurători topografice, ştiinţe agricole, agronomie sau asimilate;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu este cazul.
  • îndeplineşte cerinţele specifice conform fişei postului.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 30 ianuarie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Budeşti, judeţul Vâlcea, din satul Budeşti, comuna Budeşti, judeţul Vâlcea, telefon 0250/760.374.

Apply for this Job