Consilier debutant – Primăria Comunei Budeşti, judeţul Bistriţa-NăsăudConsilier debutant

Primăria Comunei Budeşti, judeţul Bistriţa-Năsăud

27 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Budeşti, judeţul Bistriţa-Năsăud, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, funcţie publica din clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Secretariat, administraţie publică, asistenţă socială, achiziţii publice, stare civilă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitate de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 septembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la Primăria Comunei Budeşti, judeţul Bistriţa-Năsăud din comuna Budeşti nr. 120, telefon 0263/353106.

Apply for this Job