Consilier debutant – Direcţia de Asistenţă Socială, cu sediul în TecuciConsilier debutant

Direcţia de Asistenţă Socială, cu sediul în Tecuci

19 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială, cu sediul în Tecuci, str. Elena Doamna nr. 2, judeţul Galaţi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional debutant în cadrul Compartimentului contabilitate, resurse umane, achiziţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice;
  • cunoştinţe de operare calculator dovedite prin documente emise în condiţiile legi.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 26 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la Direcţia de Asistenţă Socială, cu sediul în Tecuci, str. Elena Doamna nr. 2, judeţul Galaţi, telefon 0372727239.

Apply for this Job