Consilier debutant – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean OltConsilier debutant

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Olt

25 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea  funcției publice de execuție, vacante, de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Control pe Teren, conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.45/2008 privind unele măsuri pentru întărirea capacităţii administrative a României în vederea îndeplinirii obligaţiilor ce îi revin în calitatea să de stat membru al Uniunii Europene, cu modificările ulterioare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă dc licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice-.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 noiembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 07 noiembrie 2018, ora 09:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Agenţiei de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Olt, cu sediul în Str. Arcului nr. 20, telefon 0249/411.244.

Apply for this Job