Consilier debutant – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură BucureștiConsilier debutant

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură București

31 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (aparat central), cu sediul în Bucureşti, bd, Carol I nr. 17. sectorul 2, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, vacante, de consilier debutant la Serviciul relaţii cu publicul şi comunicare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite eu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti domeniul fundamental ştiinţe sociale ramura de ştiinţe: ştiinţe juridice/ştiinţe administraţive/ştiinţe economice;
  • vechime minimă 0 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 noiembrie 2018, ota 17.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 14 noiembrie 2018, ora11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (aparat central), cu sediul în Bucureşti, bd, Carol I nr. 17. sectorul 2, telefon 021/3054907.

Apply for this Job