Consilier debutant (2 posturi) – Direcţia Pentru Agricultură Judeţeană OltConsilier debutant (2 posturi)

Direcţia Pentru Agricultură Judeţeană Olt

13 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Pentru Agricultură Judeţeană Olt organizează concurs de recrutare pe perioadă nedeterminată,a următoarelor funcții publice de executie vacante, după cum urmează:

 • consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Serviciului Implementarea politicilor, strategiilor în agricultură și industrie alimentară, consultanță agricolă și formare profesională, Compartimentul Implementarea politicilor și strategiilor în agricultură;
 • consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Serviciului Implementarea politicilor, strategiilor în agricultură și industrie alimentară, consultanță agricolă și formare profesională, Compartimentul Implementarea politicilor și strategiilor din industria alimentară și de promovare a schemelor de calitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Serviciului Implementarea politicilor, strategiilor în agricultură și industrie alimentară, consultanță agricolă și formare profesională, Compartimentul Implementarea politicilor și strategiilor în agricultură:
  • studii universitare, respectiv superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licența sau echivalentă, în domeniul fundamental – Ingineria resurselor vegetale și animale, domeniul de studii universitare – Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, specializarea inginerie economică în agricultură.
 • consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Serviciului Implementarea politicilor, strategiilor în agricultură și industrie alimentară, consultanță agricolă și formare profesională, Compartimentul Implementarea politicilor și strategiilor din industria alimentară și de promovare a schemelor de calitate:
  • studii universitare, respectiv superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul fundamental – Ingineria resurselor vegetale și animale, domeniul de studii universitare – Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, specializarea inginerie economică în agricultură.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 03 iunie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
 • 13 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Olt, din Slatina, Str. Arcului, nr. 20, judetul Olt, telefon 0249/430.538.

Apply for this Job