Consilier debutant (2 posturi) – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean VâlceaConsilier debutant (2 posturi)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Vâlcea

21 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

  1. consilier, clasa I, gradul profesional debutant, la Centrul Local Băbeni;
  2. consilier, clasa I, gradul profesional debutant, la Centrul Local Bălcești.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Vâlcea, din Râmnicu Vâlcea, str. Oituz, nr. 7, județul Vâlcea, telefon 0250.744.489, interior 15.

Apply for this Job