Consilier (3 posturi) – Complexul Multifuncțional "CARAIMAN" BucureștiConsilier (3 posturi)

Complexul Multifuncțional “CARAIMAN” București

4 august 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Complexul Multifuncțional “CARAIMAN” București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

 1. consilier I asistent în cadrul Serviciului Asistenţă Comunitară Informare şi Consiliere Socio-medicală;
 2. consilier I debutant în cadrul Serviciului Asistenţă Comunitară Informare şi Consiliere Socio-medicală;
 3. consilier I principal în cadrul Serviciului Juridic Contencios Achiziţii Publice Resurse Umane Compartiment Achiziţii Publice Urmărire Contracte.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier I asistent:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în asistenţă socială. Vechime, minimum 1 an în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei.
 • consilier I debutant:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în psihologie sau sociologie. Nu este necesară vechime în specialitatea studiilor.
 • consilier I principal:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe administrative. Vechime, minimum 5 ani în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 04 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Complexului Multifuncțional „CARAIMAN” din București, sector 1, str. Caraiman nr. 33A, telefon: 021/224.40.73, interior 120.

Apply for this Job