Consilier, cls. I, grad profesional debutant – Consiliul Judeţean MaramureşConsilier, cls. I, grad profesional debutant

Consiliul Judeţean Maramureş

20 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Judeţean Maramureş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacantă de consilier, cls. I, grad profesional debutant la Direcţia de Dezvoltare şi implementare proiecte – Biroul relaţii externe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă în domeniul relaţii internaţionale, comunicare şi relaţii publice;
  • limbi străine – cunoştinţe de limbă ucraineană nivel mediu, dovedite cu diploma sau certificate;
  • cunoştinţe de operare calculator: aplicaţii Microsoft Office – nivel mediu, dovedite cu diploma sau certificate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare privind bibliografia şi conţinutul dosarului de înscriere se pot obţine la Biroul Resurse Umane, cam. 129, etaj 1, telefon 0262/214.659, interior 125.

Apply for this Job