Consilier clasa I grad superior – Primăria Comunei Jiana, Județul MehedințiConsilier clasa I grad superior

Primăria Comunei Jiana, Județul Mehedinți

1 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Jiana, Județul Mehedinți, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier clasa I grad superior din cadrul Compartimentului Financiar Contabil al Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Jiana.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare tic licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice;
  • vechime de minimum 7 ani in specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 noiembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 05 decembrie 2018, ora 09:00: proba scrisă;
  • 07 decembrie 2018, ora 13:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Primăriei Comunei Jiana, judeţul Mehedinţi, telefon 0252/358.845.

Apply for this Job