Consilier, clasa I, grad profesional superior – Direcția pentru Agricultură Județeană IașiConsilier, clasa I, grad profesional superior

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași

28 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Audil Intern.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii – universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul economic;
  • vechime în specialitatea studiilor 7 ani;
  • cunoștințe de operare PC și a limbii engleze nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 aprilie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției pentru Agricultură Judeteană Iași, cu sediul în Iaşi, Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 47-49, județul Iași, telefon 0232/255.957, fax 0232/211.012.

 

Apply for this Job