Consilier, clasa I, grad profesional principal – Primăria Comunei Zădăreni, Judeţul AradConsilier, clasa I, grad profesional principal

Primăria Comunei Zădăreni, Judeţul Arad

22 iunie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Zădăreni, Judeţul Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacantă de consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Cheltuieli, din cadrul aparatului propriu de specialitate a Primarului Comunei Zădăreni, judeţul Arad.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniu] Ştiinţe economice;
  • Operare PC: Microsoft Windows, Microsoft Word şi Excel, nivel de bază;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 iulie 2018, ora 08.00: proba cunoştinţe operare calculator;
  • 24 iulie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 26 iulie 2018, ora 12.00: proba practică.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Zădăreni, nr. 28, judeţul Arad, sau la telefon 0257/413.024.

Apply for this Job