Consilier, clasa I, grad asistent – Primăria Comunei Lipovu, Judeţul DoljConsilier, clasa I, grad asistent

Primăria Comunei Lipovu, Judeţul Dolj

11 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Lipovu, Judeţul Dolj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad asistent din cadrul Compartimentului agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă respectiv studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – în domeniul agronomic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 februarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 14 februarie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Primăria Comunei Lipovu, cu sediul în localitatea Lipovu, nr. 630, judeţul Dolj, telefon 0766.617.487.

Apply for this Job