Consilier (2 posturi) – Casa Naţională de Pensii PubliceConsilier (2 posturi)

Casa Naţională de Pensii Publice

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Naţională de Pensii Publice organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, astfel:

  1. Consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior;
  2. Consilier, clasa I, gradul profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe juridice, pentru postul de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior;
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, pentru postul de consilier, clasa I, gradul profesional superior;
  • vechime în specialitatea studiilor, necesare exercitării funcţiei publice, minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Casa Naţională de Pensii Publice, cu sediul în Bucureşti, Str. Latină nr. 8, sectorul 2, telefon 021/3162433.

Apply for this Job