Consilier asistent și consilier debutant (2 posturi) – Primăria Comunei Târnova, Judeţul AradConsilier asistent și consilier debutant (2 posturi)

Primăria Comunei Târnova, Judeţul Arad

21 septembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Târnova, Judeţul Arad, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, după cum urmeză:

 1. consilier, clasa I, grad profesional asistent – Biroul administraţie publică şi registru agricol;
 2. consilier clasa I grad debutant – Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Tâmova.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional asistent – Biroul administraţie publică şi registru agricol;
  • Condiţii de participare la concurs:
  • nivelul studiilor:- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – minimum 1 an.
 • consilier clasa I grad debutant – Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Tâmova:
  • Condiţii de participare la concurs: nivelul studiilor: studii universitare de licenţă absolvite cu diploma, respectiv superioare de lunga durată, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă în specialitatea ştiinţe juridice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 22 octombrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Primăriei Comunei Târnova, nr. 734, Judeţul Arad, telefon 0257/370.101, e-mail primariatarnova@yahoo.com.

Apply for this Job