Consilier asistent – Primăria Oraşului Sovata, Judeţul MureşConsilier asistent

Primăria Oraşului Sovata, Judeţul Mureş

19 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Sovata, Judeţul Mureş organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Relaţii cu publicul şi Informare cetăţeni.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice sau în specializarea administraţie publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la Primăria Oraşului Sovata, str. Principală, nr. 155, camera 4, Registratură, Judeţul Mureş, telefon 0265/570.218, e-mail sovata@cjmures.ro.

Apply for this Job