Consilier asistent – Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul GiurgiuConsilier asistent

Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul Giurgiu

24 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Resurse Umane, S.S.M. și Arhivă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul știinţelor juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • cunoștințe operare PC – nivel mediu (ce se vor testa în cadrul probelor scris și interviu) în cadrul Compartimentul resurse umane, S.S.M și arhivă.

Rectificare conform MO, partea a III-a, nr. 729/26.06.2019.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 29 iulie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, tel./fax 0246.271.187 sau 0246/270.990, e-mail georgiana.andreescu@bolintin-vale.ro.

Apply for this Job