Consilier asistent – Primăria Municipiului ZalăuConsilier asistent

Primăria Municipiului Zalău

4 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Zalău, Județul Sălaj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier nivel studii (S), grad profesional asistent, clasa I din cadrul Direcţiei Urbanism – Arhitect şef – Biroul cadastru.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă Inginerie geodezică sau Urbanism;
  • minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie de consilier grad profesional asistent;
  • abilităţi, calităţi şi aptitudini necesare: confidenţialitate, obiectivitate, responsabilitate, profesionalism.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Zalău, Județul Sălaj, din Piața Iuliu Maniu, nr. 3, camera 30, telefon 0260/610.550, interior 162.

Apply for this Job