Consilier asistent – Primăria Municipiului RădăuţiConsilier asistent

Primăria Municipiului Rădăuţi

15 februarie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Rădăuţi, Judeţul Suceava organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă al Persoanelor – Compartiment Evidenţa Persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în una din specializările: ştiinţe juridice, ştiinţe economice sau tehnologia informaţiei;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare ocupării/exercitării funcţiei publice, 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 martie 2018, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 21 martie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 26 martie 2018, ora 10:00: probă interviu;

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Municipiului Rădăuţi, Judeţul Suceava, telefon 0230/561.140, e-mail amaierean@primariaradauti.ro.

Apply for this Job